fbpx
Krydsfelt med patchkabler udført af elektriker
Macbook live visning af videoovervågning

DATAINSTALLATION ODENSE

Vær med på udviklingen og lev op til moderne krav og hastigheder med datainstallationer.

Du har med garanti bidt mærke i, at vores internethastigheder og krav til dataoverførsler vokser og vokser – både i privat og erhvervsmæssigt regi. OLSSON EL etablerer lynhurtige tele- og dataforbindelser med professionel datainstallation i Odense og på Fyn. Vores målsætning er at garantere dig en effektiv løsning, der indgår perfekt i din hverdag.

Som elektriker ønsker vi udelukkende at blive forbundet med høj faglighed og professionalisme, hvilket vi demonstrerer, når vi leverer løsninger i høj kvalitet, altid til tiden og altid med perfektion ned til mindste detalje.

Tele- og dataløsninger tilpasset den enkelte kunde

Behovet for opdatering af eksisterende datainstallationer eller etablering af nye stiger i takt med de mange nye muligheder inden for teknisk kommunikation. Både i private hjem og på arbejdspladser er bredbåndstjenester til internet, TV og IP-telefoni fortsat vokset de senere år, ligesom moderne dørtelefoner med videotilslutning og intelligente alarmsystemer bliver mere og mere anvendt.

Hos OLSSON EL har vi fulgt med udviklingen de seneste 11 år, og gør det fortsat. Vi tilbyder unikke løsninger, der fremtidssikrer virksomheder og giver dem ekstra konkurrenceevne i kraft af nye muligheder med informationsteknologien.

For private og foreninger er vi ligeledes eksperter på dataområdet, hvor vi tilbyder vores ekspertise til husejere og boligforeninger, der ønsker muligheden for hjemmekontorer, dørtelefoner, overvågning og alarm.

Vælg altid en autoriseret el-installatør

Hos OLSSON EL møder du autoriserede fagmænd, der klarer hele datainstallationen i dit hjem, i din virksomhed eller i din boligforening.

Vi sørger for totalløsningen inden for el- og datainstallation i Odense og til Fyn. Vi både måler, lægger rør og trækker kabler, så du får en driftssikker løsning baseret på den seneste teknologi.

For spørgsmål til datainstallationer er du velkommen til at kontakte os og samtidig få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Leverandører

2020 © OLSSON EL ApS | CVR. 39526468 | Cookie- og privatlivspolitik