fbpx
Dørtelefon med video visning
Dørtelefon ved etageejendom monteret af OLSSON EL

PORT- OG DØRTELEFON ODENSE

Øg sikkerheden og gør det let at lukke gæster ind i én og samme løsning. Få opsat moderne adgangskontrol.

Med en port- og dørtelefon øger du let sikkerheden omkring din bolig, virksomhed eller beboelsesejendom, samtidig med at du gør det nemt og bekvemt at give de rette personer adgang.

Hos OLSSON EL har vi mere end 11 års erfaring i el-installationer – herunder servicering og opsætning af porttelefoner og dørtelefoner i Odense og på det øvrige Fyn. Vi anvender nøje afprøvede systemer i høj kvalitet, hvilket giver en driftssikker og pålidelig løsning, der fungerer, når brugeren har behov for den.

Port- og dørtelefon til alle behov

Uanset om du søger en porttelefon eller dørtelefon til privat brug, som en ekstra sikkerhed til beboelsesejendomme eller til institutioner og foreninger, har vi løsningen.

Vi har i årevis hjulpet kunder med at skabe øget sikkerhed med alt fra traditionel dørtelefoni til avanceret videoovervågning og unikke audio- og videoløsninger. Da både du og vores øvrige kunder har helt specifikke behov, er vores udbud bredt og varieret. På den måde finder vi let den rette løsning – både i forhold til økonomi, funktionalitet og niveauet af sikkerhed.

Nye dørtelefonanlæg til boligforeningen

Mange boligforeninger opererer med ældre port- og dørtelefoner i deres ejendomme i Odense og på Fyn. Vedligeholdelsen af de ældre systemer kan vise sig at blive en tung udgiftspost, da der ofte skal bruges lang tid på renovering og kabeltræk mellem anlæggets enheder. Den økonomiske og funktionsmæssige opdatering finder du i en moderne digital forbindelse med fokus på sikkerhed, komfort og kontrol.

Vælg f.eks. mellem almindelige port- og dørtelefoner til systemer med fingeraftrykslæser, kodetastatur og video – og husk at dine systemer kan kombineres med elektroniske låse og meget mere.

Få den perfekte løsning til dine behov

OLSSON EL leverer og installerer port- og dørtelefoner i Odense og til alle øvrige fynske byer. Vi sørger for, din løsning matcher dine behov og fungerer helt efter dine hensigter.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder inden for løsninger til både private hjem, erhverv samt boligforeninger og institutioner.

Vi forhandler og servicere

2020 © OLSSON EL ApS | CVR. 39526468 | Cookie- og privatlivspolitik