fbpx
Elektriker rådgivning og vejledning i Odense
Nyt køkken med LED belysning monteret af elektriker

RÅDGIVNING OG VEJLEDNING I EL-INSTALLATIONER M.M.

Få rådgivning, der matcher dine ønsker og behov til alle former for el-installationer.

Hos OLSSON EL hjælper vi dig med at få opfyldt dine ønsker og kortlagt den helt rette el-installation til dit hjem eller din virksomhed.

Her får du faglig sparring fra en fagmand med mere end 13 års brancherelevant erfaring. Det betyder, du trygt kan forvente en helhedsorienteret løsning, der bliver helt som ønsket – både i forhold til design og indretning samt funktionalitet.

Rådgivningen følger dig helt fra start til projektet er afsluttet, hvor vi sammen følger op på løsningen. Vi ønsker udelukkende tilfredse kunder, og derfor er det essentielt, du får den rette løsning første gang.

Vi rådgiver og vejleder i alle el-opgaver

Uanset om du søger hjælp til privat bolig, erhverv eller boligforening har vi løsningen.

Vi tilbyder moderne løsninger inden for områderne:

Som autoriseret elektriker, løser vi alle ovenstående opgaver samt klarer rådgivning og vejledning til særlige projekter.

Vi er erfarne i både nybyg, tilbygninger og renoveringsopgaver, hvor der stilles krav til alt fra simple el-installationer til opsætning af intelligente el-systemer, der taler sammen trådløst og kan placeres frit af brugeren for maksimal boligkomfort.

Vi sørger naturligvis for at alle installationer er sikre og opdateret til de krav og standarder, der kendetegner moderne elektrikerarbejde.

Det kan du forvente hos OLSSON EL

Som kunde hos OLSSON EL kan du forvente en engageret fagmand, der lever efter mantraet høj kvalitet og høj kundetilfredshed.

Her kan du forvente bundsolidt håndværk, materialer i fremragende kvalitet og ikke mindst stor respekt for de aftaler, vi sammen indgår.

Det betyder, vi møder op til tiden, udfører arbejdet til punkt og prikke samt forsyner din bolig eller dit erhverv med løsninger i høj kvalitet – hver eneste gang.

Kontakt os og hør mere.

Populære spørgsmål

  • Jeg ønsker et tilbud, hvad skal jeg gøre?

    Kontakt os enten på email eller telefon. Ved mindre opgaver kan vi ofte give en pris med det samme. Ved større opgaver i Odense eller omegn, sender vi en el-installatør ud for at vurdere opgaven og beregne et uforpligtigende tilbud.

  • Hvor meget el skal der være i vores nye hus?

    El-installationen skal som minimum overholde den danske lovgivning, men udover det findes der ikke nogen generel opskrift. Vi kommer gerne ud til jer, og tager en snak om netop jeres ønsker og behov, så vi sammen finder den bedste el-installation til netop jeres familie.

  • Hvordan vælger jeg den rigtige belysning?

    Nybyg, tilbyg eller ombygning. Uanset hvad, så er det vigtig at vælge den helt rigtige belysning. Hvor meget lys der skal være, afhænger af hvad rummet skal bruges til. Vi kommer gerne med gode idéer og professionel rådgivning, så vi sammen finder den helt rigtige belysning.

2020 © OLSSON EL ApS | CVR. 39526468 | Cookie- og privatlivspolitik