fbpx
iConnect Tyverialarm med video på smartphone

TYVERIALARM ODENSE

Hold ubudne gæster væk fra dit hjem eller din virksomhed med en effektivt tyverialarm.

Det drejer sig om din sikkerhed, når OLSSON EL installerer tyverialarm. Derfor er vi meget opmærksomme på, at du får den rette rådgivning og vejledning, så du føler dig tryg i hjemmet eller din virksomhed.

Vi etablerer komplette tyverialarmer i Odense og på det øvrige Fyn – både til private, erhverv, foreninger og institutioner.

Du får muligheden for at sammensætte et skræddersyet sikkerhedssystem, der arbejder aktivt for at holde fremmede fra døren og holde dine omgivelser sikre – 24 timer i døgnet, hele året.

Tyverialarm holder tyven væk – og dig sikker.

Hos OLSSON EL anvender vi blandt andet tyverialarmer fra iConnect og Ajax. Netop disse systemer er kendetegnet af høj sikkerhed og brugervenlighed, da du har mulighed for at betjene det intelligente system fra din smartphone.

Når du investerer i en tyverialarm fra iConnect eller Ajax, får du en moderne løsning, der er fremstillet i kvalitetsmaterialer og med øje for designet. Det betyder, at din nye tyverialarm er diskret og stilfuldt.

Alarmsystemerne er begge baseret på en smart og let betjenelig central samt detektorer – herunder også fotodetektor, der i real-time sender farvebilleder til både kontrolcentral og din mobiltelefon.

Alt kommunikation mellem central og detektorer foregår trådløst, hvilket gør det let at montere et fuldendt alarmsystem, som du kan udbygge med detektorer til sikring af glaspartier, vinduer og døre eller sågar røg-, gas- eller kuliltedetektorer og meget mere.

Kontakt din specialist i sikkerhedsløsninger

Giv din familie eller dine kollegaer ekstra tryghed med effektive tyverialarm- og overvågningssystemer, der altid kontrollerer for tyve, brand, vandskader m.m.

OLSSON EL leverer intelligent tyverialarm og videoovervågning til Odense og Fyn. Vi er specialiseret i tyverisikringer, videoovervågning og adgangssystemer.

Kontakt os og hør mere om tyverialarmer og videoovervågning til private eller erhverv. For en sikkerheds skyld.

Vi forhandler og servicere

2020 © OLSSON EL ApS | CVR. 39526468 | Cookie- og privatlivspolitik